Video Prezentare


Despre Noi
Fie ca va deschideti un salon nou de bronzare sau doar cumparati un aparat nou- Noi va putem ajuta!

Daca cautati un pachet de aparate de bronzare pentru salonul dumneavoastra ati ajuns unde trebuia!  Noi iti oferim tot ce este necesar pentru a deschide sau moderniza un salon de bronzare.   Si totul inseamna aparatele, software-ul pentru programarea aparatelor de bronzare, un POS computer ,componente pentru saloanele de bronzare, lotiuni, chiar si placajele pentru pereti. Credem ca poti numi aceasta oferta un salon all inclusiv! Va oferim trei linii perfecte din care puteti alege… Perfect Tan, Tropical Rayz si Royal Sun. Fiecare linie are ceva special de oferit si este accesibila oricarui buget. Pentru a vedea in detaliu liniile de prezentare ale pachetelor accesati http://www.customtanningbed.com/ si http://www.royalsunusa.com/.

Ai nevoie de ajutor pentru a determina cate aparate de bronzare sunt necesare in salonul tau? Sau ce aparate sunt necesare pentru a putea avea un salon modern si performant? Aplicatia noastra online de determinare a numarului de aparate de bronzare va va ajuta sa planificati pozitionarea si numarul de aparate,considerand spatiul disponibil, marimea aparatelor, ferestrele, mobila si peretii.  Vizitatine la www.CustomTanningBed.com si accesati sectiunea de Salon Planner.

Cea mai mare provocare in inceperea unei afaceri este gasirea capitalului de pornire.Chiar daca nu va incadrati pentru un credit care sa va asigure finantarea, va putem oferii linii personalizate de finantare.  Viziteaza site-ul nostru www.CustomTanningBed.com sectiunea suport financiar si descopera pfertele si termenii in care va putem ajuta cu finantarea afacerii dumneavoastra. Va garantam ca AQM va ofera cele mai bune produse la cele mai bune preturi de pe piata.